Strict Standards: Redefining already defined constructor for class Object in /home/reply/public_html/online/cake/libs/object.php on line 63

Strict Standards: Non-static method Configure::getInstance() should not be called statically in /home/reply/public_html/online/cake/bootstrap.php on line 43
Re:ply | Online Division Projects

Restaurant La Mandragora

Realizarea conceptului, a layout-ului, a conținutului și implementarea site-ului de prezentare

Cu un bucătar inventator, o locație artistică istorică și un design discret și elegant, restaurantul La Mandragora avea nevoie de un site care să-i pună în valoare toate atributele.

detalii proiect »

Cefin Logistics

Realizarea conceptului, a layout-ului, a conținutului și implementarea site-ului Cortina Residence

Proiectul Cortina Residence aparține dezvoltatorului Cefin Real Estate. Este prezent online printr-o pagină web dinamică realizată de Reply Online.

detalii proiect »

Quintet Asset Management

Realizarea conceptului, a layout-ului și implementarea site-ului corporate

Quintet (companie de dezvoltare imobiliară și asset management) s-a lansat oficial în România în februarie 2009. Echipa Re:ply Online a creat și a produs site-ul corporate al companiei.

detalii proiect »

Campanie națională

Realizarea conceptului și implementarea microsite-ului campaniei

Inițiată de Re:ply, campania virală Unsingursteag.ro și-a propus crearea unui buzz pe tema lipsei de consistență în comunicarea de stat, buzz care să se finalizeze cu o rescriere a anexelor la lege.

detalii proiect »

Zzing

Conceperea și întreținerea unui site de comunitate

Zzing este proiectul de start-up al Re:ply Online, o platformă de informare și dezbatere pentru specialiștii în comunicare dezvoltată de Re:ply..

 

detalii proiect »

Solutii creative, viteza si eficienta online

Divizia Online a Re:ply funcţionează din vara lui 2007, alături de mai vechile departamente ale agenţiei (Publishing şi Brand and Corporate Communication). Membrii echipei gestionează şi dezvoltă conţinut web, creează şi implementează site-uri de prezentare, campanii de PR online şi proiecte neconvenţionale, asigură mentenanţă şi optimizare pentru produsele web ale clienţilor (companii imobiliare şi de telecom, reviste, restaurante, agenţii de consultanţă şi publicitate).

Portofoliu

Atuurile Re:ply Online

Credem în eficienţa internetului şi în posibilităţile nelimitate pe care le oferă el clienţilor şi publicului. Am învăţat să exploatăm creativ şi rapid aceste posibilităţi. Ne concentrăm mai mult pe obţinerea unor rezultate de durată şi mai puţin pe realizarea de proiecte „frumoase”. Ne asumăm statutul de consultanţi, şi nu pe cel de simpli executanţi. Monitorizăm concurenţa fără a fi tentaţi s-o copiem. Sîntem pentru clienţii noştri parteneri de cursă lungă, şi nu furnizori de servicii punctuale.

Servicii